Een Land met een eetcultuur als ItalŽ, het zal u niet verbazen dat ook kaas daarin een belangrijke rol stpeelt. Kaas als bestanddeel van tal van heerlijke gerechten, kaas als toetje, ja, men zegt wel eens dat Italianen kaasgek zijn.

Ze hebben dan ook volop keuze. NIet in de laatste plaats omdat het land zich uitstrekt van de grazige alpenweiden in het noorden tot en met de moerasgebieden in het zuiden, waar alleen waterbuffels zich prima thuis voelen. Met als resultaat de alom bekende Mozzarella. Schapen zijn er in ItaliŽ twee keer zoveel als koeien. Vandaar het riant gevarieerde aanbod aan schapenkaas.


 Acacia honing met zomertruffel
 Ansjovis Balsamico - Garum
 Appel Balsamico
 Asiago
 Balsamico 100 ml + Karaf
 Balsamico Azijn Wit label geschenkverpakking
 Balsamico Azijn Zwart Label geschenkverpakking
 Balsamico Dressing Solera 100
 Balsamico Dressing Solera 12
 Balsamico Dressing Solera 50
 Balsamusse div. smaken
 Bel Paese
 Bianco Di Langa
 Bocconcino
 Bonrus
Item 1 t/m 15 van 95 items [1 2 3 4 5 6 7 ]
vorige pagina
  Bedrijfsprofiel  
  Assortiment  
  Recepten  
  Zoeken  
  Contact  
  Vaste klanten  
  Links  
  Vacatures  

ItaliŽ